VIR IMPEX - ČELIČNA POUZDANOST
12.11.2022.

 

VIR IMPEX je kompanija iz Beograda koja još od 1992. godine posluje u oblasti crne i obojene metalurgije. VIR IMPEX trguje čeličnim i aluminijumskim proizvodima, vrši usluge prerade metala, sečenje i savijanje limova, profila i punih čelika, pruža usluge projektovanja, skladištenja i prevoza. Kompanija poseduje veliko skladište i garantuje količine i kvalitet proizvoda.

Materijali

Vir impex nudi širok spektar proizvoda iz oblasti crne i obojene metalurgije:

Puni materijali (Čelik, svetlo vučeni i valjani čelici u svim kvalitetima)

Limovi (Hladno valjani limovi, toplo valjani limovi, kotlovski limovi, rebrasti limovi, aluminijumski limovi, manganski limovi)

Profili i nosači (Veliki izbor profila i nosača raznih dimenzija i oblika, čak i velikih: UNP, INP, L PROFILI, EURO NOSAČI, ZP PROFILI)

Cevi (Šavne cevi: kvadratne, pravougaone, okrugle, pocinokovane, zp profile i Bešavne cevi okrugle)

VIR IMPEX pruža raznovrsne usluge obrade metalnih proizvoda: limova, cevi, profila, nosača. Kompletna usluga podrazumeva obradu zahteva od strane tima eksperata uz predlog najboljeg rešenja, uz korišćenje materijala iz obojene i crne metalurgije koji su na skladištu, lasersko i gasno sečenje, savijanje, rezanje limova i punih čelika, profila, peskarenje, farbanje, zavarivanje, skladištenje, pakovanje i isporuka.

Sečenje metala

VIR IMPEX ima savremene mašine, što omogućava sečenje različitih vrsta metalnih materijala za izradu proizvoda za razne grane  industrije kao što su građevinska, mašinska, rudarska, poljoprivredna, procesna, brodogradnja, mostogradnja, automobilska, prehrambena, hemijska, industrujsko održavanje i zanatske radionice. 

Lasersko sečenje lima sa dve najmodernije CNC mašine za lasersko sečenje omogućava rezanje različitih materijala i debljina pouzdano i precizno. Lasersko rezanje limova do 20mm.

Gasno sečenje metala-limova i ploča vrši se na CNC mašini za gasno sečenje. Vrši se i ručno sečenje metala gasom sa pravolinijskim rezom.

Rezanje na dužinu cevi, profila i punog materijala vršimo pomoću četiri mašine koje nam omogućavaju sečenje svih vrsta profila, šipki i cevi do maksimalne dužine 12 m i punog materijala prečnika do 420 mm prema zahtevu kupca.

Savijanje metala

VIR IMPEX pruža uslugu savijanja limova na najsavremenijim mašinama - AD-S SERVO CNC hidraulična apkant presa, tandem 40220/30220, 8 osa - proizvođač Durma. To omogućava izradu složenih i zahtevnih oblika profila sa velikom preciznošću. Mašina može da savija materijale debljine od 0,5 mm do 8 mm i dužine do 7,5 m, najčešće čelik, inoks, pocinkovani lim i aluminijum.

Stručnjaci VIR IMPEXA koriste moderan softver koji omogućava da zahtevi klijenata budu sprevedeni u najbolje rešenje. To omogućava klijentima uštedu resursa, pre svega novca i vremena. Savijeni limovi mogu biti spakovani i isporučeni po potrebi. Sve ovo može biti kombinovano sa ostalim uslugama, kao što su sečenje, zavarivanje, peskarenje, cinkovanje i drugo.

VIR IMPEX poseduje prostrano skladište i pruža usluge pakovanja, skladištenja, pored sečenja i savijanja metala i kooperativno zavarivanja i cinkovanja. Materijali se pakuju i isporučuju prema zahtevima klijenata.

 

VIR IMPEX primenjuje vrhunsku tehnologiju uz ISO 9001 i CE standarde.

VIR IMPEX je pouzdani partner koji može da svojim kapacitetima i efikasnim timom isprati velike i kompleksne serije i garantuje kvalitet i standard.

Za više informacija posetite sajt kompanije VIR IMPEX ili kontaktirajte:

VIR IMPEX

Pančevački put 86-g

11210 Beograd

Tel: +381(0)11 3292-467

E-mail: info@virimpex.rs

RADNO VREME 8:30 – 15.30

Informacije o kompaniji VIR IMPEX u Privrednom Imeniku Srbije >>>